سرپرست دفتر انتشارات و فناوری آموزشی در نشست ناشران آموزشی گفت: ما به یک همکاری و تفاهم بلندمدت با ناشران و خروجیهای پایدار میاندیشیم و به سهم خود حاضریم در این موضوع تسهیلگری و در برداشتن موانع همکاری اهتمام کنیم.
محمد ابراهیم محمدی سرپرست دفتر انتشارات و فناوری آموزشی، سیاست چند تألیفی سازمان و سپردن تألیف کتاب درسی به ناشران را یکی از رویکردهایی برشمرد که میتواند به همکاری بلندمدت بینجامد.
او با اشاره به بدبینی به وجود آمده نسبت به ناشران بخش خصوصی گفت: ما معتقدیم که بخش خصوصی در حوزه آموزش خدمات زیادی انجام داده است و باید این بدبینی مرتفع شود و ما باید بتوانیم با تعامل و همکاری به یک همافزایی دست پیدا کنیم. من به دلیل اهمیتی که برای ناشران بخش خصوصی قائلم، نخستین جلسه خودم را با نیروهای بیرون از سازمان به ناشران اختصاص دادم و نخستین جلسه بیرون از سازمان را نیز در خدمت شما ناشران محترم تشکیل دادیم.
محمدی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مشکلات آموزشی ناشی از کرونا گفت: ما از شما ناشران محترم انتظار داریم در شرایط بحرانی حاضر، همت خودتان را به کار بگیرید تا با هم بیندیشیم و ببینیم برای مقابله با این مشکل چه میتوان کرد. برخی از ناشران محترم میگفتند ما میتوانیم منابع تولید شده را به رایگان در اختیار شما بگذاریم تا دانشآموزان و معلمان از آن استفاده کنند. ما ظرفیت زیادی در ایجاد شبکه الکترونیکی و در شبکه ملی رشد داریم که میتوانید از ان استفاده کنید.
سرپرست دفتر انتشارات و فناوری آموزشی در بخش دیگری از سخنانش، با اشاره به وضعیت دانشآموزان بیبضاعت مناطق محروم و کم برخوردار خصوصاً با گسترش بیماری کرونا و تعطیلی مدارس، گفت: حتماً در بین ناشران ظرفیتهایی برای حرکتهای نیکاندیشانه در حوزه آموزش وجود دارد. خواهش من از شما این است که توجه ویژهای نسبت به این دانشآموزان داشته باشید. البته میدانیم همین حالا هم ناشرانی در این زمینه فعالیت میکنند که برخی هم در همین جمع حضور دارند.
در این جلسه که در محل انجمن فرهنگی ناشران آموزشی برگزار شد، وحید تمنا رئیس این انجمن با ارائه گزارشی از مسیر طی شده و جلسات مشترک برگزار شده در دفتر انتشارات و فناوری آموزشی اظهار امیدواری کرد که تفاهمنامه تهیه شده در شورای مشترک برنامهریزی، و ایجاد کارگروههای پیشبینی شده مشترک بین سازمان و انجمنهای ناشران، هر چه زودتر عملیاتی شود.
سعید بدیعی معاون دفتر انتشارات نیز با اشاره به تأکید سازمان پژوهش بر برونسپاری تدوین کتابهای درسی و پیگیری سیاست چند تألیفی گفت قطعاً در راستای چنین سیاستی ناشران آموزشی کمک مؤثری میتوانند بکنند.
وی افزود: ما در جلسه آتی شورای سیاستگذاری ساماندهی هم که معاونان وزارتخانه تشریف دارند، موضوع همکاری با بخش خصوصی را در دستور جلسه قرار دادهایم که طبعاً دعوتنامه آن به دست رئیس محترم انجمن هم رسیده است.
در این نشست که روز سه شنبه 17 تیرماه 99 در دفتر انجمن ناشران آموزشی برگزار شد، افزون بر سرپرست و معاون ساماندهی دفتر انتشارات و فناوری آموزشی، اعضای هیئت مدیره انجمن فرهنگی ناشران آموزشی و تنی از چند از اعضا شرکت داشتند.
آقایان وحید تمنا (رئیس هیئت مدیره انجمن)، امین آصفی (مدیر مسئول)، اکبر رئیسنیا (نایب رئیس هیئت مدیره)، امین صادقیه (خزانهدار)، علی واله (دبیر)، یحیی دهقانی (عضو هیئت مدیره)، مجید ضیغمی و عباس مزینانی (بازرسان) از اعضای هیئت مدیره انجمن فرهنگی ناشران و آقایان ابوالفضل جوکار (گاج)، علی جهانگیری (مرآت)، کاظم قلمچی (کانون فرهنگی آموزش) و ابوذر نصری (خیلی سبز) از ناشران عضو در این نشست حضور داشتند. اعضای انجمن با بیان سخنانی، ضمن اعلام آمادگی برای همکاریهای بیشتر، بر عملی شدن تصمیمات سازمان تأکید کردند.
نشست مشترک سرپرست و معاون دفتر انتشارات و
فناوری آموزشی در جمع ناشران آموزشی
و در محل دفتر انجمن فرهنگی ناشران آموزشی. 17 تیر 1399. عکس انجمن ناشران
آموزشی