شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳

مقالات

دوست خرده ریزها

  فایلهای مرتبط
دوست خرده ریزها

چی لازم داریم؟
• کاغذ کادو (پارچه)
مقوا

چند تا جعبه یا قوطی به اندازه‌هایی که دوست دارید
چسب
قیچی یا تیغ موکت بری
کنف
مداد

درس و مدرسه شروع شده و حتماً کارهایی که باید به آن ها رسیدگی کنی هم بیش‌تر شده است. برای این‌که بهتر از پس آن ها بربیایی، چه کارهایی می کنی؟ شاید اوّلین چیزی که به ذهنت می‌رسد این است که باید برنامه‌ریزی داشته باشی. خب این کار حتماً به تو کمک می کند. امّا باور کن این‌که هر وسیله جای خودش را داشته باشد، هم می‌تواند به همان اندازه موثر باشد. نظرت در مورد داشتن یک نظم‌دهنده چیست؟ یک نظم‌دهنده با چیزهای دورریختنی! می‌دانی با این‌کار از چیزهایی که قبلاً ساخته شده، دوباره استفاده کردی و این یعنی باعث شدی زباله‌ی کم‌تری وارد محیط‌زیست شود. خب! اگر با این فکر موافقی بیا با هم آن را بسازیم.

 

چطور بسازیم
1- برای این مرحله یک مقوای ضخیم با اندازه‌های 50×30 نیاز داریم که می‌توانیم از کارتن وسایلی که دیگر لازمشان نداریم، استفاده کنیم. با کاغذ رنگی یا پارچه آن را کاملاً می‌پوشانیم، مثل وقتی که دفتر یا کتابتان را جلد می‌کنید.

2- مرحله‌ی یک را برای یک کارتن با سایز 48×28 دوباره تکرار کنید.

3- حالا هر دو مقوا را روی هم می‌چسبانیم. اگر می‌خواهید نظم‌دهنده‌تان را به دیوار آویزان کنید، یک تکه کنف چند لایه به اندازه 20 سانتی متر را به شکل حلقه درآورده و بین آن‌ها قرار دهید و با چسب آن‌ را حسابی محکم کنید.

4- حالا وقت درست کردن جیب‌ها و جعبه‌ها است  برای این مرحله می‌توانید از جعبه یا قوطی‌های دورریختنی مثل پاکت شیر یا قوطی مایع ظرفشویی یا هر چیز دیگری که به ذهنتان می‌رسد، استفاده کنید. بعد آن را با کاغذ کادو می‌پوشانیم.

5- جعبه‌های آماده را با نظمی که دوست دارید روی صفحه اصلی کار بچسبانید.

نظم‌دهنده‌ شما آماده است و خرده‌ریزهایتان می‌توانند مرتب سر جایشان باشند.

۱۴۲۷
کلیدواژه (keyword): دانش آموز,کاردستی,خلاقیت,
برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم روی کلید زیر کلیک کنید.