شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳

مقالات

دستپخت

  فایلهای مرتبط
دستپخت

کله جوش

مواد لازم:
• کشک:200 گرم
• پیاز: یک عدد بزرگ
• روغن: به مقدار لازم
• نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
• مغزگردوی خردشده: دو قاشق غذا‌خوری
• نعنای خشک‌شده: دو قاشق غذا‌خوری
• آب: دو پیمانه

طرز تهیه:
• ابتدا پیاز را به‌صورت نگینی خرد کنید. در ظرف مناسبی روغن بریزید و پیازها را تفت بدهید. بعد از اینکه پیازها طلایی شدند، مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و هم بزنید. (دقت کنید که خود کشک نمک دارد، پس در ریختن نمک احتیاط کنید.)

• گردوی خرد شده را به پیازها اضافه کنید و کمی تفت بدهید. حالا نعنای خشک را اضافه کنید و یک‌بار هم بزنید. حالا آب را اضافه کنید و اجازه بدهید تا بجوشد. (مراقب باشید که نعنا زیاد تفت نخورد، چون تلخ می‌شود.)

• کشک را به آب و مواد جوش‌آمده اضافه کنید. پس از یک جوش غذا را از روی حرارت بردارید.

کله‌جوش شما آماده است. می‌توانید از نان خشک و یا نان سنگک برای خوردن این غذای خوشمزه استفاده کنید.



کوکو قندی، اصفهان
مواد لازم
• سیب‌زمینی(آب‌پز): سه عدد متوسط
• تخم‌مرغ: سه‌چهار عدد
• زعفران و گلاب: به میزان لازم
• شکر: نیم لیوان
• آب: یک لیوان
• روغن: به مقدار لازم
• زرشک: به مقدار لازم برای تزئین
 

طرز تهیه
• شکر را در آب حل می‌کنیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا به مدت هفت‌ یا هشت دقیقه جوش بخورد.

• زعفران دم‌کرده را به همراه گلاب به شربت اضافه می‌کنیم و شعله را خاموش می‌کنیم.

• سیب‌زمینی‌های آب‌پز شده را با رنده ریز رنده و با گوشت‌کوب خوب له می‌کنیم. حالا تخم‌مرغ‌ها را اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. حدود سه قاشق از شربت را به مواد کوکو اضافه و خوب مخلوط می‌کنیم.

• روغن را داخل ماهیتابه می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم. حالا مایه کوکو را داخل ماهیتابه می‌ریزیم و سرخ می‌کنیم. مراقب باشید که رنگ کوکو باید طلایی شود، پس زیاد سرخ و قهوه‌ای نشود.

• پس از سرخ‌شدن دو طرف کوکو آن را به شکل دلخواه برش می‌دهیم و شربت را روی آن می‌ریزیم. ده دقیقه زمان می‌دهیم که شربت کاملاً جذب کوکو شود.

• کوکوی آماده‌شده را در ظرف می‌چینیم و تزئین می‌کنیم.

 

۱۱۲۸
کلیدواژه (keyword): رشد نوجوان,دستپخت,کله جوش,کوکوی قندی,
برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم روی کلید زیر کلیک کنید.