کله جوش
مواد لازم:
• کشک:200 گرم
• پیاز: یک عدد بزرگ
• روغن: به مقدار لازم
• نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
• مغزگردوی خردشده: دو قاشق غذاخوری
• نعنای خشکشده: دو قاشق غذاخوری
• آب: دو پیمانه
طرز تهیه:
• ابتدا پیاز را بهصورت نگینی خرد کنید. در ظرف مناسبی روغن بریزید و پیازها را تفت بدهید. بعد از اینکه پیازها طلایی شدند، مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و هم بزنید. (دقت کنید که خود کشک نمک دارد، پس در ریختن نمک احتیاط کنید.)
• گردوی خرد شده را به پیازها اضافه کنید و کمی تفت بدهید. حالا نعنای خشک را اضافه کنید و یکبار هم بزنید. حالا آب را اضافه کنید و اجازه بدهید تا بجوشد. (مراقب باشید که نعنا زیاد تفت نخورد، چون تلخ میشود.)
• کشک را به آب و مواد جوشآمده اضافه کنید. پس از یک جوش غذا را از روی حرارت بردارید.
کلهجوش شما آماده است. میتوانید از نان خشک و یا نان سنگک برای خوردن این غذای خوشمزه استفاده کنید.
کوکو قندی، اصفهان
مواد لازم
• سیبزمینی(آبپز): سه عدد متوسط
• تخممرغ: سهچهار عدد
• زعفران و گلاب: به میزان لازم
• شکر: نیم لیوان
• آب: یک لیوان
• روغن: به مقدار لازم
• زرشک: به مقدار لازم برای تزئین
طرز تهیه
• شکر را در آب حل میکنیم و روی حرارت ملایم میگذاریم تا به مدت هفت یا هشت دقیقه جوش بخورد.
• زعفران دمکرده را به همراه گلاب به شربت اضافه میکنیم و شعله را خاموش میکنیم.
• سیبزمینیهای آبپز شده را با رنده ریز رنده و با گوشتکوب خوب له میکنیم. حالا تخممرغها را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. حدود سه قاشق از شربت را به مواد کوکو اضافه و خوب مخلوط میکنیم.
• روغن را داخل ماهیتابه میریزیم و روی حرارت میگذاریم. حالا مایه کوکو را داخل ماهیتابه میریزیم و سرخ میکنیم. مراقب باشید که رنگ کوکو باید طلایی شود، پس زیاد سرخ و قهوهای نشود.
• پس از سرخشدن دو طرف کوکو آن را به شکل دلخواه برش میدهیم و شربت را روی آن میریزیم. ده دقیقه زمان میدهیم که شربت کاملاً جذب کوکو شود.
• کوکوی آمادهشده را در ظرف میچینیم و تزئین میکنیم.
۱۱۲۸
کلیدواژه (keyword):
رشد نوجوان,دستپخت,کله جوش,کوکوی قندی,