شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳

مقالات

شوربای تره

  فایلهای مرتبط
شوربای تره

شوربای تره، تبریز

موادّ لازم
سبزی تره:250 گرم
برنج: نصف پیمانه
سیب‌زمینی: دو عدد متوسط
تخم‌مرغ: دو عدد
گوجه فرنگی: دو تا سه عدد
رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
روغن: سه قاشق غذاخوری
آب: دو لیوان
نمک: فلفل و زردچوبه، به مقدار لازم



طرز تهیه
- تره را پاک و به صورت نسبتاً درشت خُرد می‌کنیم و پس از شستن آبکش می‌کنیم.
- تره را با کمی روغن تفت می‌دهیم.
- گوجه‌فرنگی‌های درشت خرد شده و رب گوجه فرنگی را به روغن و تره اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم.
- به مواد نمک، فلفل و زردچوبه می‌زنیم.
- سیب‌زمینی‌ها را چهار قاچ و به مواد اضافه می‌کنیم. آب را هم اضافه می‌کنیم  و اجازه می‌دهیم تا سیب‌زمینی‌ها بپزند.
- پس از پخت سیب‌زمینی‌ها، برنج را اضافه می‌کنیم.
- بعد از دو دقیقه تخم‌مرغ را درون آب شوربا می‌شکنیم، هم نمی‌زنیم و می‌گذاریم تخم‌مرغ‌ها ببندند تا غذا شکل قشنگی بگیرد.
- بعد از اینکه تخم‌مرغ‌ها بسته شدند، آب شوربا را از مواد جدا می‌کنیم.
- مواد داخل شوربا را می‌گذاریم روی حرارت ملایم تا خوب بپزد.
- آب شوربا را می‌توانید ترید کنید. بقیه مواد را با نان و یا خالی میل کنید.





مسقطی زعفرانی

موادّ لازم
• نشاسته: یک پیمانه
شکر: یک و نیم پیمانه

مسقطی زعفرانی

گلاب: یک پیمانه
آب: سه پیمانه
زعفران غلیظ: چهار قاشق غذاخوری
کره:50 گرم



طرز تهیه
- نشاسته را در آب حل می‌کنیم و سپس شکر و گلاب را به آن می‌افزاییم.
- ظرف حاوی مواد را روی حرارت قرار می‌دهیم. ابتدا حرارت را زیاد می‌کنیم تا مایه گرم شود و بعد از سه دقیقه حرارت را ملایم می‌کنیم.
- مرتب هم می‌زنیم تا لعاب بیندازد، حالا کره و زعفران را اضافه می‌کنیم و همچنان می‌گذاریم بپزد تا خامی نشاسته گرفته شود (تقریباً نیم ساعت).
- وقتی خوراکی ما غلیظ شد، آن را از روی حرارت برمی‌داریم و در ظرفی مستطیل‌شکل می‌ریزیم و در یخچال می‌گذاریم تا خنک شود و ببندد.
- بعد از حدود یک ساعت مسقطی را برش می‌زنیم و در ظرف می‌چینیم.


می‌توانید مسقطی را کمی روان‌تر درست کنید و به شکل گرم میل بفرمایید.



 

۱۶۳۳
کلیدواژه (keyword): رشد نوجوان، دست پخت
برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم روی کلید زیر کلیک کنید.