مواد لازم
• بادمجان ، 3 عدد
• گوجه فرنگی، 5 عدد
• سیر، 5 حبه
• روغن، به مقدار لازم
• نمک و فلفل، به مقدار لازم
• تخممرغ، 2 عدد
طرز تهیه
• ابتدا بادمجان را روی اجاق یا ذغال کبابی کنید و پوست آن را بگیرید.
• سیرها را پوست بگیرید، خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید .
• گوجه فرنگی را پوست گرفته شده و خرد شده را به روغن و سیر داخل تابه اضافه کنید؛ اجازه دهید تا خوب آب گوجه کشیده شود تا به اصطلاح به روغن بیفتد.
• نمک و فلفل را به همراه بادمجان کبابی خرد شده به مواد اضافه کنید. در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا کمی بپزد. حالا تخممرغ را اضافه کنید. میتوانید تخممرغ را هم بزنید و مخلوط کنید و یا روی مواد بشکنید و اجازه دهید تا خودش را بگیرد.