طرز تهیه رولت:
- پیاز را خرد کنید و در تابه با روغن تفت دهید. سپس گوشت چرخکرده را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و خوب تفت دهید
- حالا سیر رندهشده و قارچهای خردشده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید در حین تفتدادن آب قارچها کشیده شود.
- سپس سُس سفید را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. کمی بعد در تابه را بگذارید تا مواد کمی جا بیفتند. بعد اجاق را خاموش کنید.
مواد داخل رولت:
- گوشت چرخکرده، یکدوم پیمانه
- پیاز، یک عدد متوسط
- سیر، یک حبه
- قارچ خردشده، یک پیمانه
- سُس سفید، یک پیمانه
- نمک و فلفل، به مقدار لازم
- روغن، به مقدار لازم
موادکِرِپ*
- آرد، یک پیمانه
- تخممرغ، دو عدد
- شیر، یک و یکسوم پیمانه
- کره، دو قاشق سوپخوری (به دمای محیط رسیده باشد.)
- نمک، یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه کرپ:
- ابتدا همه مواد را با هم مخلوط کنید. کف تابه تفلون را چرب کنید و یک لایه نازک از مواد را داخل تابه بریزید (بین یک تا دو ملاقه).
- یک طرف نان (کرِپ) که خودش را گرفت و به اصطلاح سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم آماده شود. بعد از آماده شدن کرِپ، مواد گوشت و قارچ را داخل آن بریزد و رول کنید. سپس برش دهید تا کاملاً به شکل رولت شود.
* نوعی نانی که از ترکیب تخممرغ، شیر و آرد به دست میآید.
رولت خامه ای / زهرا اسلامی
مواد لازم
- آرد، 50 گرم
- تخممرغ، دو عدد
- شکر، 50 گرم
- بکینگ پودر، نصف قاشق چایخوری
- وانیل، یکچهارم قاشق چایخوری
- خامه قنادی، 200 گرم
طرزتهیه
- ابتدا آرد و بکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک کنید.
- تخممرغ، وانیل و شکر را آنقدر هم بزنید که مخلوطشان پوک و سفید و حجم آن دو برابر شود.
- حالا مخلوط آرد و بکینگپودر را به مواد اضافه کنید و آرام هم بزنید.
- کف یک تابه دوطرفه (یا تابه دردار) را کمی چرب کنید و تابه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. مواد رولت را داخل تابه بریزید و صاف کنید. شعله اجاق باید کم رو به متوسط باشد. بعد از 10 دقیقه تابه را برگردانید و 5 دقیقه اجازه دهید تا طرف دیگر نان آماده شود.
- اکنون نان آماده شده را داخل حوله یا پارچه تمیز آشپزخانه بگذارید و به آرامی رول کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
- خامه را خوب هم بزنید تا پفکی و آماده شود.
- حالا نان را باز کنید و یک طرف آن را کاملاً خامه بمالید. بعد دوباره آن را آرام رول کنید و روی رولت را هم خامه بمالید.
- روی رولت را تزئین کنید و آن را داخل یخچال بگذارید تا شکل بگیرد. بعد از دو ساعت رولت شما آماده خوردن است.