اسفناج پلو
مواد لازم:
- برنج؛ دو پیمانه - اسفناج خرد شده؛ یک و نیم پیمانه - سیبزمینی؛ یک عدد - پیاز؛ یک عدد - رب انار؛ نصف قاشق غذاخوری - نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه؛ به مقدار لازم - روغن؛ به مقدار لازم
طرزتهیه:
- ابتدا سیبزمینی را بهصورت حبهای خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید.
- سیبزمینیها را کنار بگذارید و در روغن پیاز را تفت دهید تا طلایی رنگ شود. ادویهها را به پیاز بزنید و سپس اسفناج خرد شده را به آن اضافه کنید.
- بعد از اینکه اسفناجها را کمی تفت دادید، سیبزمینیها و ربانار را هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
- برنجی را که از قبل خیس کردهاید، به روش برنج آبکشی بپزید و آبکشکنید.
- مواد اسفناج را لابهلای برنج داخل قابلمه بریزید و حدود 30 تا 40 دقیقه بگذارید تا دم بکشد.
- اسفناج پلوی خوشمزه شما آماده است.
کیک شکلاتی
مواد لازم:
- آرد؛ دو پیمانه - شیر؛ یک و نیم پیمانه تخممرغ؛ سه عدد - بکینگپودر؛ یک قاشق غذاخوری - وانیل؛ یک قاشق چایخوری - شکر؛ یک و نیم پیمانه - پودر کاکائو؛ پنجاه گرم (معادل یک بسته آماده) - روغن مایع؛ یک و نیم پیمانه
طرز تهیه:
- آرد را با وانیل و بکینگپودر مخلوط و سه بار الک کنید.
- شکر، شیر، روغن مایع و پودر کاکائو را با همزن بزنید. یک لیوان از مایع بردارید و کنار بگذارید تا انتهای کار.
- حالا تخممرغ را به بقیه مواد اضافه کنید و با هم بزنید. سپس مخلوط آرد را اضافه کنید و با قاشق و یا لیسک آرام هم بزنید.
- ظرف مورد نظرتان را چرب کنید و آرد بپاشید و مواد را داخل ظرف بریزید (بهتر است ظرفتان مستطیلی شکل باشد).
- ظرف را به مدت 30 تا 35 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید.
- بعد از پخت، کیک را در همان ظرف برش دهید و حالا یک لیوان سُس شکلاتی را که اول کار کنار گذاشته بودید، روی تمام سطح کیک بریزید. بعد از آنکه کیک سرد شد، میتوانید آن را از ظرف خارج کنید و در ظرف دیگری بچینید.
کیک خیس شکلاتی (کیک براونی) شما آماده است.