شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳

مقالات

اسفناج پلو / کیک شکلاتی

  فایلهای مرتبط
اسفناج پلو / کیک شکلاتی

اسفناج پلو

 

مواد لازم:

- برنج؛ دو پیمانه  - اسفناج خرد شده؛ یک و نیم پیمانه - سیبزمینی؛ یک عدد - پیاز؛ یک عدد - رب انار؛ نصف قاشق غذاخوری - نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه؛ به مقدار لازم  - روغن؛ به مقدار لازم

 

طرزتهیه:

- ابتدا سیبزمینی را بهصورت حبهای خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید. 

- سیبزمینیها را کنار بگذارید و در روغن پیاز را تفت دهید تا طلایی رنگ شود. ادویهها را به پیاز بزنید و سپس اسفناج خرد شده را به آن اضافه کنید.

- بعد از اینکه اسفناجها را کمی تفت دادید، سیبزمینیها و ربانار را هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

- برنجی را که از قبل خیس کردهاید، به روش برنج آبکشی بپزید و آبکشکنید.

- مواد اسفناج را لابهلای برنج داخل قابلمه بریزید و حدود 30 تا 40 دقیقه بگذارید تا دم بکشد.

- اسفناج پلوی خوشمزه  شما آماده است.

 

 

 


 

کیک شکلاتی

مواد لازم:

- آرد؛ دو پیمانه - شیر؛ یک و نیم پیمانه تخممرغ؛ سه عدد - بکینگپودر؛ یک قاشق غذاخوری - وانیل؛ یک قاشق چایخوری - شکر؛ یک و نیم پیمانه - پودر کاکائو؛ پنجاه گرم (معادل یک بسته آماده) - روغن مایع؛ یک و نیم پیمانه

طرز تهیه:

- آرد را با وانیل و بکینگپودر مخلوط و سه بار الک کنید.

- شکر، شیر، روغن مایع و پودر کاکائو را با همزن بزنید. یک لیوان از مایع بردارید و کنار بگذارید تا انتهای کار.

- حالا تخممرغ را به بقیه مواد اضافه کنید و با هم بزنید. سپس مخلوط آرد را اضافه کنید و با قاشق و یا لیسک آرام هم بزنید. 

- ظرف مورد نظرتان را چرب کنید و آرد بپاشید و مواد را داخل ظرف بریزید (بهتر است ظرفتان مستطیلی شکل باشد). 

- ظرف را به مدت 30 تا 35 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید.

- بعد از پخت، کیک را در همان ظرف برش دهید و حالا یک لیوان سُس شکلاتی را که اول کار کنار گذاشته بودید، روی تمام سطح کیک بریزید. بعد از آنکه کیک سرد شد، میتوانید آن را از ظرف خارج کنید و در ظرف دیگری بچینید.

کیک خیس شکلاتی (کیک براونی) شما آماده است.

۴۳۴
کلیدواژه (keyword): رشد نوجوان،دست‌ پخت،اسفناج پلو،کیک شکلاتی،آموزش آشپزی،
برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم روی کلید زیر کلیک کنید.