شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳

مقالات

مرغ پرتقالی / سالاد لبو

  فایلهای مرتبط
مرغ پرتقالی / سالاد لبو

 مرغ پرتقالی

 

مواد لازم:

- مرغ (ران یا سینه)، سهتکه

- آبپرتقال، دو لیوان

- پیاز، یک عدد 

- شکرحدود، یک قاشق غذاخوری

- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و روغن، به مقدار لازم

-  زعفران حل شدن درآب، دو قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

- پیاز را نگینی ریز خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید. 

- نمک و زردچوبه را به پیازداغ اضافه کنید تا خوشرنگ شود و طعـم پیازهـا خـوب شود. 

- تکههای مرغ را روی پیاز طلاییشده بچینید و در ظرفتان را بگذارید تا با شعله کم، مرغها هم پخته و هم سرخ شوند. 

- وقتی دو طرف مرغها سرخ شد، فلفل، آبپرتقال و زعفران را به آنها اضافه کنید و دوباره در ظرف را بگذارید تا خوب بپزند و سُس پرتقالی مرغ غلیظ شود.

 

مرغ پرتقالی شما آماده است. نوش جان!


 

 

سالاد لبو

 

مواد لازم:

- خیارشور خردشده، یک پیمانه 

- لوبیاچیتی پختهشده، یک پیمانه

- سیبزمینی خردشده و پخته، یک پیمانه 

- هویج خردشده و پخته، نصف پیمانه

- لبو پختهشده، سه عدد

-  کاهو، یک عدد کوچک

-  سس مایونز، نمک و فلفل، سرکه سفید و آبلیمو، به میزان لازم

 

طرز تهیه:

- ابتدا سیبزمینی و هویج را مکعبی خرد کنید و با آب کم بگذارید تا بپزند.

- لبو را بعد از پختهشدن به شکل مکعبی خرد کنید. 

- حالا همه مواد را (بهجز لبو) در ظرفی بریزید و با نمک، فلفل، سرکه و آبلیمو خوب با سس مایونز مخلوط کنید. 

- بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شدند، لبو را به آنها اضافه کنید. اگر از ابتدا لبو را با بقیه مواد مخلوط کنید، رنگ لبو به تمام مواد غالب میشود (میتوانید بهصورت لایهلایه لبو را اضافه کنید.)

 

سالاد لبوی شما آماده است. نوش جان!

۳۵۶
کلیدواژه (keyword): رشد نوجوان،دستپخت،مرغ پرتقالی،سالاد لبو،زهرا اسلامی،
برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم روی کلید زیر کلیک کنید.