شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳

مقالات

کدو ترشک / گوشفیل

  فایلهای مرتبط
کدو ترشک / گوشفیل

 

کدو ترشک

مواد لازم:

پیاز؛ یک عدد متوسط

کدو؛ 5 عدد

گوجه؛ یک عدد

نمک، فلفل، زردچوبه؛ به میزان لازم

روغن؛ یک چهارم فنجان

چاشنی؛ آب نارنج، زرشک، دانه انار (با توجه به سلیقه خودتان از هر کدام که دوست داشتید به میزان لازم)

 

طرز تهیه:

ابتدا کدوها را به شکل گرد (حلقه‌های نازک) در آورید.

ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.

گوجه را پوست بگیرید، خرد کنید و به ظرف پیاز داغ اضافه کنید.  

کدوها را که از قبل گرد بریده بودید به ظرف اضافه کنید، در ظرف را بگذارید شعله را کم کنید تا کدوها جا بیفتد.  

در یک ربع آخر می‌توانید چاشنی را اضافه کنید.

 

- حواستان باشد خیلی کدوها را هم نزنید چون له  و شکلش بد می‌شود.

 

گوشفیل

مواد لازم:

آرد سفید؛ 2 و نیم فنجان (استکان)  

ماست؛ یک فنجان

بکینگ پودر؛ نصف قاشق چایخوری

تخم مرغ؛ یک عدد

روغن؛ یک قاشق غذاخوری

شکر؛ پنج قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

آرد و بکینگ‌پودر را مخلوط کنید، در ظرفی بریزید وسط ظرف را کمی گو دکنید و تمام مواد را به آرد اضافه کنید.

خوب همه مواد را مخلوط کنید تا خمیری یکدست داشته باشید.

خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و به مدت یک و نیم تا دو ساعت به خمیر استراحت دهید تا عمل بیاید.

روی تخته یا سطحی صاف کمی آرد بپاشید و خمیر آماده شده را روی آن پهن کنید. و با وردنه صاف کنید.

خمیر به قطر نیم سانتیمتر را به شکل لوزی یا مربع برش دهید.  در ظرفی یک استکان روغن بریزید و بگذارید تا داغ شود.

حالا خمیرهای برش خورده را داخل روغن داغ بیندازید تا همه طرف آن سرخ شود.

از روغن در آورید در آبکش فلزی یا توری بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

 
- توجه این گوشفیل ساده و بدون شربت بار می باشد  میزان شکر داخل آن برای میزان شیرینی کافی است.


۸۵۶
کلیدواژه (keyword): رشد نوجوان، دست پخت
برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم روی کلید زیر کلیک کنید.