چهارشنبه ۷ آذر ۱۴۰۳

مقالات

کیک موجی

  فایلهای مرتبط
کیک موجی

کیک موجی

مواد لازم

- آرد؛ یک و نیم لیوان 

- روغن؛ نصف لیوان  شیر؛ سه چهارم لیوان 

- شکر؛ سه چهارم لیوان 

- تخممرغ؛ سه عدد 

- پودرکاکائو؛ یک قاشق غذاخوری 

- وانیل؛ یک قاشق چایخوری 

- بیکینگ پودر؛ یک قاشق مرباخوری 

- کاکائوی آب شده و خامه؛ به مقدار کم

 

طرز تهیه

- تخم مرغ، وانیل و شکر را داخل ظرفی میریزیم و با همزن برقی آنقدر مخلوط میکنیم تا مایعی سفید و کشدار درست شود. 

- شیر و روغن را به مایع اضافه میکنیم و دوباره آن را هم میزنیم. 

- آردِ از قبل الکشده و بیکینگ پودر را هم به آن اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم. 

- نصف لیوان از مواد درستشده را برای تزئین برمیداریم. یک قاشق غذاخوری هم آرد به آن اضافه میکنیم و کنار میگذاریم. 

- حالا پودر کاکائو را به مواد اصلی داخل ظرف اضافه میکنیم. 

- آنقدر مواد را هم میزنیم تا مایع یکدست شود و رنگ قهوهای پیدا کند. 

- شعله پخشکن را روی حرارت کم گاز میگذاریم تا گرم شود. 

- کاغذ روغنی را داخل تابه دردار پهن میکنیم. مایع غلیظ آمادهشده قهوهای رنگ را به ارتفاع یک سانتیمتر داخل تابه پهن میکنیم. 

- مواد کنار گذاشته را داخل کیسه پلاستیکی تمیزی میریزیم. گوشه پلاستیک را سوراخ می‌‌کنیم و با آن مواد روی ماهیتابه را نقش میدهیم. 

- در تابه را میگذاریم و اجازه میدهیم ماهیتابه به مدت نیمساعت روی شعلهپخشکن حرارت بخورد.

- بهتر است برای در تابه از دمکنی استفاده کنیم.

- بعد از نیمساعت، کیک آماده را برشهای مستطیلشکل و یکاندازه میزنیم. 

- چندتکه کاکائو را روی حرارت غیرمستقیم کتری، به روش بنماری، آب میکنیم. کمی به آن خامه اضافه میزنیم و آن را صاف و یکدست میکنیم.

- مخلوط آماده خامه و کاکائو را، بهصورت نواری، داخل قسمتهای برشخورده کیک میریزیم. 

- برش مستطیل آماده دیگری را از قسمت داخل روی آن برش قرار میدهیم.

- کیک موجی آماده است.

 

 

کیک موجی

 

سوپ شیر

مواد لازم

- سینه مرغ؛ نصف سینه 

- جوی پرک؛ دو لیوان 

- هویج؛ دو عدد 

- پیاز؛ دو عدد متوسط 

- قارچ؛ صد گرم  شیر؛ دو لیوان 

- جعفری خردشده؛ به میزان دلخواه 

- کره؛ پنجاه گرم

- زرشک و خامه برای تزئین؛ به مقدار دلخواه

- نمک، فلفل سیاه و چوب دارچین؛ به مقدار لازم

 

طرز تهیه

- سینه مرغ را با یک عدد پیاز برشخورده، چوب دارچین، فلفل سیاه و نمک، در چهار لیوان آب می‌پزیم. 

- بعداز پخت کامل، مرغ را ریشریش میکنیم و به همراه آب مرغ کنار میگذاریم. 

- کره را داخل قابلمه ذوب میکنیم. 

- پیاز رندهشده، هویج حلقهحلقه و جوی پرک شسته را به کره اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم.

- آب و آبمرغ (در مجموع چهارلیوان) را به آنها اضافه میکنیم. 

- شعله گاز را روی حرارت کم قرار میدهیم و هر چنددقیقه یکبار مواد را هم میزنیم تا ته نگیرند. 

- بعداز پختن مواد، مرغ ریشریش شده، قارچ خردشده، نمک و فلفل سیاه را به آنها اضافه میکنیم.

- شیر را گرم میکنیم و یک ربع قبل از کشیدن غذا، به قابلمه اضافه میکنیم. 

- هنگام کشیدن سوپ، جعفری خردشده را هم به آن اضافه میکنیم. 

- سوپ شیر ما آماده است. 

- میتوانیم با جعفری خردشده، زرشک و خامه آن را بهدلخواه تزیین کنیم.

 

سوپ شیر

 

۴۰۱
کلیدواژه (keyword): رشد نوجوان، دست‌پخت، کیک موجی، معصومه شیخان، سوپ شیر
برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم روی کلید زیر کلیک کنید.