کیک موجی
مواد لازم
- آرد؛ یک و نیم لیوان
- روغن؛ نصف لیوان شیر؛ سه چهارم لیوان
- شکر؛ سه چهارم لیوان
- تخممرغ؛ سه عدد
- پودرکاکائو؛ یک قاشق غذاخوری
- وانیل؛ یک قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر؛ یک قاشق مرباخوری
- کاکائوی آب شده و خامه؛ به مقدار کم
طرز تهیه
- تخم مرغ، وانیل و شکر را داخل ظرفی میریزیم و با همزن برقی آنقدر مخلوط میکنیم تا مایعی سفید و کشدار درست شود.
- شیر و روغن را به مایع اضافه میکنیم و دوباره آن را هم میزنیم.
- آردِ از قبل الکشده و بیکینگ پودر را هم به آن اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم.
- نصف لیوان از مواد درستشده را برای تزئین برمیداریم. یک قاشق غذاخوری هم آرد به آن اضافه میکنیم و کنار میگذاریم.
- حالا پودر کاکائو را به مواد اصلی داخل ظرف اضافه میکنیم.
- آنقدر مواد را هم میزنیم تا مایع یکدست شود و رنگ قهوهای پیدا کند.
- شعله پخشکن را روی حرارت کم گاز میگذاریم تا گرم شود.
- کاغذ روغنی را داخل تابه دردار پهن میکنیم. مایع غلیظ آمادهشده قهوهای رنگ را به ارتفاع یک سانتیمتر داخل تابه پهن میکنیم.
- مواد کنار گذاشته را داخل کیسه پلاستیکی تمیزی میریزیم. گوشه پلاستیک را سوراخ میکنیم و با آن مواد روی ماهیتابه را نقش میدهیم.
- در تابه را میگذاریم و اجازه میدهیم ماهیتابه به مدت نیمساعت روی شعلهپخشکن حرارت بخورد.
- بهتر است برای در تابه از دمکنی استفاده کنیم.
- بعد از نیمساعت، کیک آماده را برشهای مستطیلشکل و یکاندازه میزنیم.
- چندتکه کاکائو را روی حرارت غیرمستقیم کتری، به روش بنماری، آب میکنیم. کمی به آن خامه اضافه میزنیم و آن را صاف و یکدست میکنیم.
- مخلوط آماده خامه و کاکائو را، بهصورت نواری، داخل قسمتهای برشخورده کیک میریزیم.
- برش مستطیل آماده دیگری را از قسمت داخل روی آن برش قرار میدهیم.
- کیک موجی آماده است.
سوپ شیر
مواد لازم
- سینه مرغ؛ نصف سینه
- جوی پرک؛ دو لیوان
- هویج؛ دو عدد
- پیاز؛ دو عدد متوسط
- قارچ؛ صد گرم شیر؛ دو لیوان
- جعفری خردشده؛ به میزان دلخواه
- کره؛ پنجاه گرم
- زرشک و خامه برای تزئین؛ به مقدار دلخواه
- نمک، فلفل سیاه و چوب دارچین؛ به مقدار لازم
طرز تهیه
- سینه مرغ را با یک عدد پیاز برشخورده، چوب دارچین، فلفل سیاه و نمک، در چهار لیوان آب میپزیم.
- بعداز پخت کامل، مرغ را ریشریش میکنیم و به همراه آب مرغ کنار میگذاریم.
- کره را داخل قابلمه ذوب میکنیم.
- پیاز رندهشده، هویج حلقهحلقه و جوی پرک شسته را به کره اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم.
- آب و آبمرغ (در مجموع چهارلیوان) را به آنها اضافه میکنیم.
- شعله گاز را روی حرارت کم قرار میدهیم و هر چنددقیقه یکبار مواد را هم میزنیم تا ته نگیرند.
- بعداز پختن مواد، مرغ ریشریش شده، قارچ خردشده، نمک و فلفل سیاه را به آنها اضافه میکنیم.
- شیر را گرم میکنیم و یک ربع قبل از کشیدن غذا، به قابلمه اضافه میکنیم.
- هنگام کشیدن سوپ، جعفری خردشده را هم به آن اضافه میکنیم.
- سوپ شیر ما آماده است.
- میتوانیم با جعفری خردشده، زرشک و خامه آن را بهدلخواه تزیین کنیم.