یکشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۳

مقالات

دسر میوه و تخم شربتی

  فایلهای مرتبط
دسر میوه و تخم شربتی

 

چیزهایی که لازم داریم:

- توتفرنگی، نصف لیوان

- تخم شربتی، سه قاشق چای خوری

- شیر، نصف استکان

- عسل، یک قاشق غذاخوری

- وانیل، نوکِِ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

1. توتفرنگی را با پشت چنگال خوب له کنید تا به صورت پوره درآید. این کار را میتوانید با کمک بزرگ‌ترها با استفاده از غذاساز یا مخلوطکن هم انجام دهید.

2. تخمشربتی را جداگانه در آب خیس کنید تا پُف کند.

3. پورهی میوه را با شیر، تخمشربتی خیسخورده، وانیل و یک قاشق عسل در یک ظرف بریزید و خوب هم بزنید.

4. دسر(پی غذا) را در لیوان بریزید و روی آن را بپوشانید و به مدّت دو ساعت در یخچال  قرار دهید.

5. در آخر، روی دسر (پی غذا) را با تکههای میوه تزیین کنید.

 

نوش جان!

- به جای توتفرنگی میتوانید از هر میوه‌ی دیگری که در خانه دارید، مثل موز استفاده کنید.

- شما میتوانید برای زیبا تر شدن دسر مواد را لایه لایه روی هم بریزید.

 

*دسر: پی غذا

۳۸
کلیدواژه (keyword): رشد نوآموز، آشپزی، دسر میوه و تخم شربتی، اعظم اسلامی
برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم روی کلید زیر کلیک کنید.