سه شنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۴

مقالات

یک پی غذای (دسر) سه سوته

  فایلهای مرتبط
یک پی غذای (دسر) سه سوته

موادّ لازم برای پی‌ غذا‌ی چهار نفر:

بیسکویت؛ 100 گرم

نشاسته‌ی گندم؛ 25 گرم

کره؛ 25 گرم

موز؛ یک عدد

شیر؛ 500 میلی‌لیتر

شکر؛ 60 گرم

زرده‌ی تخم‌مرغ: 3 عدد

• وانیل؛ نوک قاشق چای‌خوری

 

طرز تهیه

1. بیسکویت‌ها را با هاون یا گوشت‌کوب یا خردکن کاملاً پودر کنید.

2. کره‌ی آ‌ب‌شده را با بیسکویت‌ها خوب مخلوط کنید.

3. سه عدد زرده‌ی تخم‌مرغ، شکر، آرد و وانیل را خوب مخلوط کنید و هم بزنید.

4. موز را با چنگال له کنید و در شیر سرد بریزید و هم بزنید.

5. شیر و موز را روی اجاق بگذارید و مخلوط مرحله‌ی سوّم را در آن بریزید.

6. آرام‌آرام آن را هم بزنید. (شعله‌ی گاز باید کم باشد.)

7. مخلوط کم‌کم سفت می‌شود. وقتی مخلوط مثل فرنی سفت شد و چند قُل زد، زیر اجاق را خاموش کنید.

8. وقتی مخلوط سرد شد، در ظرفی شیشه‌ای، یک لایه خمیر بیسکویت و سپس لایه‌ای از مخلوط فرنی‌مانند را به ترتیب بریزید. این کار را چند بار تکرار کنید تا ظرف پر شود.

9. روی پی‌غذا را با خرده‌های شکلات یا موز یا بیسکویت تزیین کنید.

10. پی‌غذا را در یخچال بگذارید و بعد از یک ساعت نوش جان کنید.

 

چند نکته‌ی مهم و گفتنی

1. اگر شعله‌ی گاز زیاد باشد، تخم‌مرغ‌ها- به اصطلاح- می‌بندند و پی‌غذا خراب می‌شود.

2. از همان اوّل که شیر را روی اجاق می‌گذارید، باید آن را هم بزنید تا هم مواد یکدست شود و هم شیر سر نرود.

3. به جای موز، می‌توانید از میوه‌هایی مثل توت فرنگی هم استفاده کنید.

4. پودر گردو هم این پی‌غذا را خوش‌مزه‌تر می‌کند.

 

سواد تغذیه

تخم‌مرغ یکی از موادّ غذایی مهمّی است که باید در برنامه‌ی غذایی روزانه‌‌ی ما باشد. این مادّه‌ی غذایی پروتئین دارد و به همین دلیل، برای ساختن و تقویت عضلات بدن لازم است. به‌علاوه، بعضی از موادّ معدنی و ویتامین‌های مورد نیاز بدن در این غذا هست. بنابراین تخم‌مرغ یک غذای کامل است.

 

 

۸۵
کلیدواژه (keyword): رشد دانش آموز، آشپزی و سواد تغذیه، یک پی غذای سه سوته، دسر، آذر لاریجانی
برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم روی کلید زیر کلیک کنید.