سه شنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۴

مقالات

توپک‌های برنجی

  فایلهای مرتبط
توپک‌های برنجی

مواد لازم:

برنج پخته نرم شده‌(شِفته)، یک پیمانه؛ ذرّت پخته، یک قاشق غذاخوری؛

نخود سبز، یک قاشق غذاخوری؛ شوید یا جعفری خرد شده ی تازه، کمی؛

گوجه‌فرنگی خرد‌شده، یک عدد؛ سس مایونز، یک قاشق غذاخوری.

 

طرز تهیه:

1. از بزرگ‌تَرَت خواهش کن برنج را بدون روغن، طوری بپزد که شفته شود.

2. حالا برنج پخته را در ظرفی بریز و بقیه‌ی مواد را به آن اضافه کن.

3. یک قاشق سس مایونز روی مواد بریز و کمی نمک به آن‌ها بپاش. بعد مواد را خوب به هم بزن تا با هم مخلوط شوند.

4. (با دست‌های تمیز) به اندازه‌ی یک گردو از مواد بردار و آن را به شکل توپ درآور.

 

نکته‌ی اوّل: برنج شفته، برنجی است که با آب بیشتری بپزد و به هم بچسبد.

نکته‌ی دوّم: وقتی می‌خواهی توپک‌ها را درست کنی، کاسه‌ای آب کنارت بگذار و هر بار دستت را کمی خیس کن تا برنج‌ به دستت نچسبد.

نکته‌ی سوّم: می‌توانی موادّ کوفته‌ات را تغییر دهی؛ مثلاً گوشت خُردشده، مرغ ، خیارشور یا بروکلی را به جای موادّ بالا به برنج اضافه کنی.

 

 

۸۵
کلیدواژه (keyword): رشد نوآموز، آشپزباشی، توپک های برنجی، آذر لاریجانی
برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم روی کلید زیر کلیک کنید.