مواد لازم:
برنج پخته نرم شده(شِفته)، یک پیمانه؛ ذرّت پخته، یک قاشق غذاخوری؛
نخود سبز، یک قاشق غذاخوری؛ شوید یا جعفری خرد شده ی تازه، کمی؛
گوجهفرنگی خردشده، یک عدد؛ سس مایونز، یک قاشق غذاخوری.
طرز تهیه:
1. از بزرگتَرَت خواهش کن برنج را بدون روغن، طوری بپزد که شفته شود.
2. حالا برنج پخته را در ظرفی بریز و بقیهی مواد را به آن اضافه کن.
3. یک قاشق سس مایونز روی مواد بریز و کمی نمک به آنها بپاش. بعد مواد را خوب به هم بزن تا با هم مخلوط شوند.
4. (با دستهای تمیز) به اندازهی یک گردو از مواد بردار و آن را به شکل توپ درآور.
نکتهی اوّل: برنج شفته، برنجی است که با آب بیشتری بپزد و به هم بچسبد.
نکتهی دوّم: وقتی میخواهی توپکها را درست کنی، کاسهای آب کنارت بگذار و هر بار دستت را کمی خیس کن تا برنج به دستت نچسبد.
نکتهی سوّم: میتوانی موادّ کوفتهات را تغییر دهی؛ مثلاً گوشت خُردشده، مرغ ، خیارشور یا بروکلی را به جای موادّ بالا به برنج اضافه کنی.