نخستین نشست دفتر انتشارات کمکآموزشی در زمینهی بررسی جایگاه کتابهای کمکآموزشی، دیماه 88 با حضور دکتر علی رؤوف، کارشناس آموزشوپرورش، و فرحناز وکیلی، مروج کتابخوانی در مدارس برگزار شد. محبتاله همتی، کارشناس دفتر انتشارات کمکآموزشی نیز نظرات خود را در این زمینه بیان کرد.
دکتر علی رؤوف در برخی از کتابهای خود، از جمله «یک میلیون» و «کتابخانهی ما»، درونمایههای اجتماعی و علمی را دستمایهی داستانهای خود برای نوجوانان قرار داده است. فرحناز وکیلی نیز سالهاست در زمینهی ترویج کتابخوانی در مدارس فعالیت میکند.
چهارشنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۰
جواد محقق چند سالی است که عضو شورای خرید کتاب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. وی که از سوی اعضای این شورا به عنوان مسئول شورا انتخاب شده است، نزدیک به سی سال سردبیر و مدیر مسئول مجلات گوناگون از جمله، رشد معلم، رشد نوجوان، فصلنامه هنر و کتاب هفته بوده و سالهایی نیز مسئولیت معاونت کتاب دفتر انتشارات کمکآموزشی را بر عهده داشته است. او در تمام این سالها از خوانندگان حرفهای کتابها بهشمار میرفته است و البته کتابهایی را هم خود نوشته است.
در این گفتوگو او تأکید میکند که مشکل کتابهای آموزشی نخریدن کتابهای درسی از سوی وزارت ارشاد نیست؛ که مشکل گاهی به عدم مدیریت صحیح بازمیگردد.
این گفتوگو را بخوانید. متن پیدیاف این گفتوگو نیز در گوشۀ همین صفحه قابل دریافت است.
چهارشنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۰